Julemarkedet på Stensballegaard fra oven

Deltagerkrav: Mindste alder: 6 år
Pris: 50,-/tur

Nyd julestemningen til julemarkedet på Stensballegaard fra oven

I år er der mulighed for at nyde julestemningen til julemarkedet på Stensballegaard fra oven. Op i træerne på godset er der en fin udsigt over den historiske gård og julemarkedet.

For at nyde udsigten klatrer du op i et træ på et reb der hænger ned fra en gren. Teknikken kaldes for “prusikklatring”  (læs mere prusikklatring længere ned). Alle fra 6 år og kan deltage i aktiviteten.

Julemarkedet på Stensballegaard Gods

Den familievenlige hyggelige lille julemarked, løber også af stablen i alle tre weekender i december (1-3, 9-10, 16-17 December) fra 10-16.

Her vil du kunne finde alt der er i JULEN og ‘Det gode håndværks’ ånd. Vi har juledekorationer, julepynt, Keramik, træsnit samt forkælelse til kroppen og lækkerier til bordet 🎄
Man kan få en tur i hestevogn, stille sulten med fasanpølser, pandekager, gløgg og meget mere, mens børnene tegner eller deltager i nogle af de udvalgte aktiviteter.

Læs mere om Stensballegaard Gods

 

Prusik klatring til julemarkedet på Stensballegaard fra oven

Prøv Prusik klatring – klatring på frithængende reb – find rytmen. Med prusik klatring klatres der på et frithængende reb, og der bruges særlige klemknuder, der sikrer en stabil og sikker optur mod toppen.
Teknikken skal forstås og kroppen skal finde rytmen.
Tilbage er viljen til at komme til tops og ringe med klokken.

Der sikres med seler, reb og karabiner.
En Prusik er et friktionstræk eller -knude, der bruges til at fastgøre en løkke af snor rundt om et reb, og som bl.a. anvendes til klatring.

Prusik klatring kræver en god motorik og en stabil koordineringsevne i håndteringen af udstyret.

Sikkerheden er i top

Sikkerheden er i top og udførelsen sker i overensstemmelse med Dansk Træklatreforening’s regler og normer. Instruktørerne er uddannet inden for Dansk Træklatreforening.

 

Se også vores andre aktiviteter på:

Outdoor Connection er partner/medlem hos:

 

Destination Kystlandet           

 

Værd at vide

  • Outdoor Connection
    • stiller udstyr til rådighed
  • Det skal du selv have med
    • Praktisk påklædning og fodtøj efter vejret