Skoler & Institutioner

Inspirerende friluftsliv og aktiviteter
for skoler og institutioner

Friluftsliv og aktiviteter byder på spændende oplevelser i naturen. Eleverne kommer til at mærke sig selv på en anden måde end den traditionelle undervisningsform tilbyder. Jorden, luften, lydene og duftene giver en ny dimension til indlæringsprocessen, hvor hele kroppen og alle sanser er i spil.

Friluftsliv

Det kan f.eks. være Kæmpegyngen, som giver de fleste et sug i maven. Alle kan være med- også bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere. Sikkerheden er i top. En anden hyggelig aktivitet er Pusterør i det fri, som fint kan kombineres med andre tiltag. Her går legen ud på at lave den højeste score – både individuelt og som gruppe.

Træklatring er ligeledes en aktivitet, der kan afvikles sammen med førnævnte. Træklatring er for alle, da aktiviteten kan tilpasses den enkeltes niveau og mod på udfordringer, og hver især vil blive udfordret på styrke og koordination.

Store Legedag  er en dag med plads til mange deltagere, der afprøver kanosejlads og forskellige reb aktiviteter. Vi medbringer kanoer (med pontoner ved behov for øget sikkerhed), en skovgynge eller svævebane, og andre enkle balanceøvelser. Har I specifikke ønsker til programmet, finder vi en løsning. Dagen kan afholdes hos jer, blot der er god plads og et terræn der passer til aktiviteterne.

Øvelser

Øvelser som Bueskydning, Pointjagt, Kassestabling, Pusterør i det fri og Samarbejdsopgaver er blandt de mange aktiviteter som Outdoor Connection tilbyder Skoler og Institutioner, når undervisningen kan forlægges til andre omgivelser end de sædvanlige klasselokaler.

På vandet

Der er mange forskellige aktiviteter på vandet at vælge imellem. Blandt andet Bungee-kano-tovtrækning i kano, hvor det går ud på at finde ud af, hvilket der er stærkest. I Bungee-kano-tovtrækning opdeles gruppen i tremands-grupper.

Aktiviteten Kanotur med instruktør er en enestående mulighed for skoler og institutioner at tilbyde deres klasse en uforglemmelig oplevelse på og omkring Gudenåen og søerne ved Ry. Her gælder det om at finde roen, rytmen og måske nye færdigheder?

I aktiviteten Leg med kano er besætningen på kanoen et team og skal løse forskellige opgaver i konkurrence med de andre teams. Opgaverne kan være slalom, polo, indsamling af flest bolde og lignende. Her gælder det om at kunne padle.

Kontakt os meget gerne, hvis I vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde din skole/institution.